• +373 683 90 114
  • Chișinău, str. Sarmizegetusa 15
  • Luni - Vineri 9:00 - 20:30

Misiunea noastră este să înveți limba germană rapid, ușor și cu plăcere

Cum funcționează

Metodologia noastră are la bază sistemul conversațional, sub forma ASCULTĂ, VEZI, REPETĂ și VORBEȘTE. 

Astfel, împreună cu toate aspectele gramaticale pe care le înveți, vei reuși să vorbești în limba germană într-un timp foarte scurt.

Studenții noștri beneficiază de un program cu un conținut special întocmit în acest scop. Tutorii noștri profesioniști dețin o experiență îndelungată în predarea limbii germane. 

Ei utilizează un mix de metode, care, în experiența noastră, care s-au dovedit a fi cele mai eficiente pentru îndeplinirea obiectivelor studenților.

De exemplu, abilitățile de a purta o conversație pe teme generale sunt cel mai bine stimulate prin așa-numita “metodă directă”, în care profesorul și cursanții discută exclusiv în limba de curs. 

Pe de altă parte, exercițiile de traducere facilitează mai bine asimilarea vocabularului și înțelegerea textelor scrise.

Alege cursul dorit

Vezi ce curs ți se potrivește pe site-ul nostru sau contactează-ne dacă ai dubii.

Înregistrează-te pe site sau contactează-ne la telefon

Rezervează-ți locul la cursul ales pe site sau prin telefon la numărul +373 683 90 114.

Învață ușor și cu plăcere

Vino la prima lecție gratuită și învață germana rapid și ușor.

Fondatoare și profesoară

Svetlana Diordiev

12 ani de experiență în predarea limbii germane pentru persoane fizice și companii

5 ani de experiență în predarea online, prin videoconferință

 Persoană Fizică Autorizată

Cursuri de limba germană

Cursurile de limba germană sunt structurate pe nivele, de la nivel începător până la avansat.

Studenții și elevii au 5% reducere la cursurile de grup!

Ce spun studenții despre noi

Sunt o norocoasă să învăț germana cu doamna Elena Surdu! Cu adevărat este o profesionistă și are această vocație. Cu ea învățăm germana nu din obligație, ci din satisfacție! Germanlingua - cea mai bună școală pe care aș fi putut-o alege!

Marina Bulat

Mulțumesc GermanLingua și doamnei Elena Surdu pentru efortul depus dar și lecțiile interesante. Împreună am reușit ceea ce mi se părea imposibil! Revin în curând la un nou curs doar datorită acestei profesoare de nota 10!

Aliona Cojocaru

Recomand în primul rând pentru calitatea predării. Prima lună în Germania îmi părea că nu voi înțelege niciodată nimic, dar acum mă descurc în unele situații! Datorită profesoarei am trecut cele mai importante trepte în învățarea acestei limbi.

Daniela Simionel

Este un centru de predare a limbii germane la cel mai înalt nivel la moment în Moldova, cu profesori super profesionali. Datorita doamnei Svetlana Diordiev am reușit să însușesc nivelul A1 in doar o lună! Recomand cu încredere GermanLingua 100%.

Marina Bogdan

Auzeam limba germana demult dar nu o intelegeam dar acum datorita cursului de la GermanLingua o inteleg dar si o vorbesc. Mulțumesc doamnei Svetlana. Indrumez si pe alții sa vina sa invețe limba germana... succes.

Vlad Vlad

Va multumesc din suflet pentru cursul de limba germana! Ma aflu acum in Germania, e intr-adevar grea germana dar datorita orelor de limba e mai usor acum pentru mine sa inteleg ceva din discutie cu nemtii. Neaparat voi mai lua lectii cind ma intorc in tara.
Snejana testimonial

Snejana