• +373 683 90 114
  • Chișinău, str. Sarmizegetusa 15
  • Luni - Vineri 9:00 - 20:30

Cursuri de limba germană pentru companii

NIVEL A1 - C1

 

Modalitatea pe care o aplicăm în studierea limbii germane de afaceri extinde capacitatea companiei de a avansa la nivel internațional. Aceste cursuri speciale de germană pentru companii îmbunătățesc mult abilitățile personalului, cu pierderi minime de timp și cu garanția rezultatelor.

Fie că lucrezi independent sau compania în care activezi colaborează cu parteneri din Germania, Austria sau Elveția – ai nevoie de cunoștințe excelente de limba germană ca limbă străină de afaceri. 

Cursul de limba germană de afaceri este întotdeauna binevenit pentru angajații companiilor care doresc să lucreze eficient și cu succes cu clienți și parteneri străini. 

Însuși conceptul de “germană de afaceri” implică nu numai o stăpânire încrezătoare a limbii germane de zi cu zi, ci și abilități dobândite în utilizarea unui vocabular special: atât afaceri generale, cât și legate direct de specialitatea ta. 

Învățăm implementarea practicilor generale de afaceri: desfășurarea convorbirilor telefonice, organizarea de întâlniri, preluarea comenzilor, dar și a reclamațiilor, formularea de propuneri comerciale etc. 

Pentru ce ai nevoie de cursul de germană de afaceri? 

Să-ți conduci propria afacere, să conduci cu ușurință negocierile de afaceri și să iei decizii importante
Dacă ești angajat sau dorești să te angajezi într-o corporație internațională
D
acă cunoașterea limbii germane de afaceri este necesară pentru dezvoltarea carierei
D
acă vrei să-ți deschizi afacere în străinătate
Dacă ești specialist în domeniul publicității și marketingului, turismului, industria auto și multe alte domenii și conlucrezi cu parteneri din străinătate 

Ce beneficii obțin angajații învățând limba germană de afaceri? 

Acestea le va permite să dobândească noi abilități necesare pentru o interacțiune mai eficientă cu parteneri, contractori și clienți străini, să conducă corect conversații telefonice și să organizeze întâlniri. După finalizarea instruirii, angajații vor putea conduce cu competență negocieri, corespondență de afaceri, prezentări și discuții. De asemenea, cunoașterea limbii va asigura absența unei bariere în comunicarea cu străinii și în cadrul interviurilor. Abilitățile de citire și scriere vor facilita lucrul cu diferite tipuri de documente de afaceri, inclusiv cu cele care conțin un vocabular foarte specializat. 

Scopul principal al cursului este de a prezenta cuvinte și expresii care vor permite negocierea cu succes cu partenerii de afaceri și, în același timp, să creeze confort în momentul comunicării pe subiecte specifice (speciale), cât și de zi cu zi. 

Cursul este conceput pentru studenții cu cunoștințe de nivel aproximativ A1 care au nevoie de limba germană în activitățile de lucru. 

Care sunt subiectele cursului pe care va fi pus accent? 

Locurile de muncă și programul de lucru
Educație și dezvoltare profesională
C
ompetențe
R
ealizarea unei prezentări
P
romovarea interviului
O
bținerea unui nou post
Î
ntâlnirea și comunicarea cu colegii
C
onvorbiri telefonice
O
biecții și soluționarea conflictelor 

Cursul este selectat individual, astfel încât să putem lua în considerare cărțile și formatul de formare pentru cererea specifică a unei companii.

Cum au loc clasele de limbă germană pentru companii?

 Durata cursului se stabilește individual
 Numărul de studenți: maxim 12
 Frecvență: se stabilește individual
 Durata lecției: 90 de minute

Ce materiale sunt incluse?

Manuale si materiale în format PDF

Cum să te înscrii la curs?

Pentru a te înscrie la un curs de limba germană de afaceri, a aranja un pre-test sau pur și simplu pentru a obține informații suplimentare, apasă pe butonul cu formularul de înscriere la curs sau sună la numărul de telefon indicat. 

Ți-ar plăcea să studiezi limba germană de afaceri? Înscrie-te la o lecție de probă și noi te vom contacta în scurt timp.

Germana de afaceri

Nivel
Durată curs
Număr lecții
Durată lecție
Frecvență
Număr studenți
Locație
Investiție/pers.

A1 – C1

personalizat

personalizat

90 minute

3 zile în săptămână

maxim 12

online & offline

personalizat