• +373 683 90 114
  • Chișinău, str. Sarmizegetusa 15
  • Luni - Vineri 9:00 - 20:30

Cursuri de limba germană în grup cu prezență fizică

NIVEL A1 - C1

 

Lecțiile au loc în grup, cu prezență în clasă. Fiecare curs durează 10 săptămâni și cuprinde câte 2 module. Grupurile sunt formate pe niveluri – de la A1 la C1 și încep pe tot parcursul anului calendaristic fără întrerupere.

Acesta este cursul ideal pentru a obține o învățare completă a limbii germane. Studenții care învață limba germană în grup cu prezență fizică vor învăța germana prin studiul gramaticii, vocabularului, pregătirea textelor scrise, înțelegerea cititului și auditiv, pronunția, ortografie și conversație. Scopul acestui curs este ca studentul să poată vorbi corect, să poarte o conversație fluentă în germană, să înțeleagă un text și să pregătească un document scris. 

Clasele noastre se caracterizează prin exersare intensă, multă conversație și prin învățarea de a utiliza limba germană într-un mod plăcut și eficient. Fiecare lecție durează 90 de minute, studenții stabilesc inițial ora și zilele de frecventare pentru următoarele 10 săptămâni. 

Profesorii noștri folosesc cele mai recente strategii și manuale de predare, astfel încât să înveți germana la GermanLingua să fie foarte ușor și distractiv. 

Pentru cei ce doresc să studieze limba germană online, cursurile au loc pe platforma de învățare Zoom. Acestea sunt lecții live în timp real cu comunicare video și audio, cu capacitatea de a comunica cu profesorul. 

În cursurile de germană în grup, limba este predată pentru folosire în orice situații, formale și informale, și se acordă atenție diferitelor varietăți lingvistice, astfel încât studentul să poată înțelege orice tip de discurs comunicativ. Programul academic sau Planul curricular a fost pregătit ținând cont de Nivelurile de referință pentru germană prezentate de Institutul Goethe și, la rândul său, s-a luat în considerare Cadrul european comun de referință: învățare, predare și evaluare.

Cum au loc clasele de limbă germană în grup?

Modul de 10 săptămâni, nivel complet
Grupa de 4-6 cursanți
Frecvență: 3 ședințe pe săptămână
Durata lecției: 90 de minute

Ce materiale sunt incluse?

Manuale si materiale în format PDF
Diplomă de participare la absolvirea cursului

Cum să te înscrii la cursuri de limba germană?

Pentru a te înscrie la un curs de limba germană în grup, a aranja un pre-test sau pur și simplu pentru a obține informații suplimentare, apasă pe butonul cu formularul de înscriere la curs sau sună la numărul de telefon indicat. 

Ți-ar plăcea să studiezi într-unul din grupurile noastre? Înscrie-te la o lecție de probă și noi te vom contacta în scurt timp.

Germana în grup offline

Nivel
Durată curs
Număr lecții
Durată lecție
Frecvență
Număr studenți
Locație
Investiție/pers.

A1 – C1

10 săptămâni

30

90 minute

3 zile în săptămână

4-6

prezență fizică

4.000 MDL