• +373 683 90 114
  • Chișinău, str. Sarmizegetusa 15
  • Luni - Vineri 9:00 - 20:30

Cursuri de pregătire pentru testele de limba germană

DSD, TESTDAF, GOETHE-ZERTIFIKAT B2, TELC DEUTSCH B2

 

Pregătim pentru TestDaF (Test Deutsch als Fremdsprache), DSD (Das Deutsche Sprachdiplom der Kultusministerkonferenz), Goethe-Zertifikat B2, telc Deutsch B2, pentru nivelele A1 până la C1. Metodologia noastră se bazează pe standarde internaționale.

Susținerea unui examen internațional și obținerea unui certificat pentru limba germană înseamnă perspective importante în viață – oportunitatea de a lucra într-o companie internațională, de a accede la o universitate de prestigiu, de a obține cetățenia germană și multe altele. 

Pentru a trece cu succes examenul, trebuie să înțelegi clar procedura de promovare, să cunoști care sunt cerințele, ce dificultăți pot apărea cu subiectele de examinare și, de asemenea, să le poți face față. Ești de acord că nu este o sarcină chiar atât de ușoară? 

Profesorii noștri cunosc toate capcanele și te vor ajuta să faci față oricărei întrebări de la examen. De asemenea, te vom ajuta cu înscrierea pentru examen.

Cum are loc pregătirea pentru examene? 

Când îi pregătim pe studenți pentru examene, acordăm o atenție deosebită strategiilor de îndeplinire a fiecărei sarcini și posibilele capcane. De asemenea, analizăm erorile în efectuarea sarcinilor de instruire. 

Accentul principal este pus pe dezvoltarea abilităților necesare pentru a îndeplini orice sarcină din toate secțiunile examenului internațional: 

Ascultare   Citire   Lexică și gramatică    Scris    Exprimare orală 

În pregătirea secțiunii “Scriere”, oferim structuri și clișee care ușurează scrierea textelor.

Pregătirea pentru partea “Vorbire” include în mod necesar sarcini în funcție de formatul examenului (enunț monologic, formularea întrebărilor și solicitărilor și răspunsul la acestea, prezentare, dialog). De asemenea, oferim expresii cheie care permit construirea unei conversații în mod logic și competent. 

Pregătirea pentru teste este împărțită în 2 etape:

Alinierea cunoștințelor de limbă germană
Pregătirea pas cu pas pentru toate tipurile de activități și vorbire pentru examenul internațional

Cum au loc clasele de limbă germană de pregătire pentru teste?

 Durata cursului se stabilește individual
 Număr de studenți: 1
 Frecvență: se stabilește individual
 Durata lecției: 90 de minute

Ce materiale sunt incluse?

Manuale si materiale în format PDF

Cum să te înscrii la curs?

Pentru a te înscrie la un curs de pregătire pentru examenele de limba germană, a aranja un pre-test sau pur și simplu pentru a obține informații suplimentare, apasă pe butonul cu formularul de înscriere la curs sau sună la numărul de telefon indicat. 

Ți-ar plăcea să te pregătești cu noi pentru testele de limba germană? Înscrie-te la o lecție de probă și noi te vom contacta în scurt timp.

Germana pentru teste

Teste
Durată curs
Număr lecții
Durată lecție
Frecvență
Număr studenți
Locație
Investiție/pers.

DSD, TestDaF, Goethe-Zertifikat B2, telc Deutsch B2

personalizat

personalizat

60; 90 minute

personalizat

1

online & offline

personalizat