• +373 683 90 114
  • Chișinău, str. Sarmizegetusa 15
  • Luni - Vineri 9:00 - 20:30

Cursuri de limba germană online

NIVEL A1 - C1

 
Poți opta pentru cursuri de limba germană conversaționale în grup (4-6 studenți) sau individual. Acestea sunt divizate pe nivele: începător (A1, A2), intermediar (B1, B2) sau avansat (C1). Manualul utilizat la modulele A1, A2 și B1 este inclus în prețul cursului.

Structura cursurilor constă din 70% conversație și audio în limba germană și 30% noțiuni de gramatică aplicate pe texte și dialoguri.

De asemenea avem programe pentru examenele de certificare. Sunt utilizate manuale atestate pentru programa de examene (Editura Hueber și Langenscheidt), modul de lucru este interactiv, cu implicarea permanentă a studenților prin intermediul dialogurilor în limba germană.

Inițial are loc un test gratuit de conexiune și de nivel, cu durata de 15-20 minute, sub forma unei conversații în limba germană, după care alegi ora și zilele în care vei fi prezent online la curs.

La sfârșitul fiecărui nivel complet de limba germană pentru adulți și adolescenți (cu vârsta peste 14 ani), studenții susțin testul final și primesc adeverința de participare la curs.

Cursurile de limba germană online sunt disponibile atât în orice parte a țării cât și în străinătate. Acestea au loc online (live), cu profesor, prin videoconferință cu o înaltă calitate audio/video, pe platforma de învățare Zoom.

Cum au loc clasele de limbă germană online?

Modul de 10 săptămâni, nivel complet
 Individual sau în grup de 4-6 cursanți
Frecvență: 3 ședințe pe săptămână
Durata lecției: 90 de minute

Ce materiale sunt incluse?

Manuale si materiale în format PDF
Diplomă de participare la absolvirea cursului

Cum să te înscrii la curs?

Pentru a te înscrie la un curs de limba germană online, a aranja un pre-test sau pur și simplu pentru a obține informații suplimentare, apasă pe butonul cu formularul de înscriere la curs sau sună la numărul de telefon indicat. 

Ți-ar plăcea să studiezi într-unul din grupurile noastre? Înscrie-te la o lecție de probă și noi te vom contacta în scurt timp.

Germana online

Nivel
Durată curs
Număr lecții
Durată lecție
Frecvență
Număr studenți
Locație
Investiție/pers.

A1 – C1

10 săptămâni

30

90 minute

3 zile în săptămână

1-6

online

3.500 MDL