+373 683 90 114
Telefon
german_lingua@yahoo.com
Email
Sarmizegetusa 15, et. 3,
birou 308c, Chisinau

Cursuri Online

Cursuri și meditații de germană online

Vă puteți înscrie și participa la cursurile de limba germană online din orice parte a țării sau din străinătate. Cursuri și meditații de limba germană conversaționale, online (live), cu profesor, prin videoconferință, pe Zoom. Nivel începător (A1, A2)/intermediar (B1, B2)/avansat (C1), programă pentru examenele de certificare. Cursuri de limba germană interactive pentru adulți și adolescenți. La sfârșitul fiecărui nivel complet, cursanții susțin testul final și primesc adeverința de participare la curs. Ultimele locuri disponibile pentru cursurile de toamnă 2020. Au început deja înscrierile pentru cursurile de iarnă 2020/2021. În intervalul 21 decembrie - 3 ianuarie va fi pauza de sărbători.

Prof. Svetlana Diordiev - Persoană Fizică Autorizată, cu 11 ani de experiență de predare a limbii germane pentru persoane fizice si companii și 4 ani de experiență în predarea online, prin videoconferință.
Prof. Natalia Balmus - Persoană Fizică Autorizată, cu 10 ani de experiență de predare a limbii germane pentru persoane fizice și 2 ani de experiență în predarea online, prin videoconferință.
Precum și profesoarele noastre care lucrează cu copii- meditații sau individual au experiență corespunzătoare.

Test gratuit de conexiune și de nivel, cu durata de 15-20 minute, sub forma unei conversații în limba germană. Veți beneficia de o înaltă calitate audio/video, fiind utilizată aparatură profesională pentru videoconferințe. Învățați limba germană într-o atmosferă plăcută, purtând conversații alături de colegii dumneavoastră! Structura cursurilor: 70% conversație și audio în limba germană, 30% noțiuni de gramatică aplicate pe texte și dialoguri.

Pregătire pentru susținerea examenelor de certificare. Manuale atestate pentru programa de examene (Editurile Hueber și Langenscheidt). Mini grupe de dimensiuni optime (de aproximativ 6 cursanți). Mod de lucru interactiv, implicarea permanentă a cursanților prin intermediul dialogurilor în limba germană. Cursuri disponibile pentru adulți sau adolescenți (cu vârsta peste 14 ani).


Cursurile actuale se desfășoară în ritm de trei ședințe pe săptămână.

Manualul utilizat la modulele A1, A2 și B1 care este inclus in prețul cursului este in format pdf.

Informații și înscrieri la 068390114

Va mulțumim pentru colaborare!